Kirsten Schlink

Cosmetisch arts KNMG BIG-nummer: 39915065501

Kirsten Schlink Studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2011 haar Artsexamen. Daarna deed zij ervaring op als arts-assistent in de psychiatrie en gynaecologie. Voordat zij haar eigen kliniek oprichtte werkte ze als arts bij de Injectable Klinieken. Hier werd zij opgeleid tot cosmetisch arts en specialiseerde zich in Injectables ter verjonging en verbetering van het aangezicht, de hals en de handen. 

Haar doel is om met subtiele veranderingen de mooie kenmerken van een gezicht te accentueren en de veroudering tegen te gaan. Als cosmetisch arts vindt zij het belangrijk om cliënten goed te informeren over de diverse mogelijkheden en behandelingen en de te verwachten resultaten. Ze zal altijd een eerlijk en reëel advies geven waarbij de wens van de client centraal staat. Kirsten vindt het belangrijk dat cliënten tevreden en zelfverzekerder de deur uit gaan. Haar sterke punten zijn de rust die ze uitstraalt, de precisie waarmee ze te werk gaat en het natuurlijke resultaat.

 

Ayleen The

Cosmetisch arts Toehoorder A NVCG BIG-nummer: 09914966101

Ayleen The studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en haalde haar artsendiploma in 2011. Ze specialiseerde zich vervolgens als interventieradioloog en werkt als staflid Radiologie in het Erasmus Medisch Centrum. Daarnaast heeft Ayleen zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met botox en fillers. 

Ayleen is een kundig arts, ze blinkt uit in alles wat ze doet. Ze zal zich altijd voor de volle 100% inzetten om haar clienten optimaal te bedienen. Het werk in de cosmetische geneeskunde is op haar lijf geschreven. Ze heeft oog voor esthetiek en geeft graag advies om de beste versie van jezelf te worden. Ze is eerlijk en neemt de tijd voor uitleg en goede nazorg. 

Ayleen woont samen met haar vriend in Rotterdam-West. Samen hebben ze een dochter en een zoon. Haar hobby’s zijn Golfen, Formule 1 en reizen. Ook heeft ze een passie voor mode. Er is niemand met zoveel schoenen als Ayleen. 

 

Imme van Hout

Esthetisch arts BIG-nummer: 79066638501

Imme van Hout studeerde Geneeskunde in Maastricht. Na het behalen van haar Artsexamen in 2006 werkte zij in de algemene chirurgie alvorens opgeleid te worden tot orthopedisch chirurg. Deze opleiding werd behaald in 2014. Na enkele jaren gewerkt te hebben als orthopedisch chirurg, heeft zij besloten zich toe te leggen op een andere interesse: de cosmetiek, en volgde de opleiding tot cosmetisch arts.

Om een behandeling naar tevredenheid te laten verlopen, legt Imme de nadruk op een gedegen intake. Zo neemt ze de tijd voor de wensen, maar ook voor de verwachtingen van de cliënt. Het geeft haar voldoening cliënten de mogelijkheid te bieden op aangename wijze te verouderen. Door de natuurlijke schoonheid te accentueren, kan er met minimale veranderingen een groot resultaat geboekt worden. Ze biedt de cliënt een persoonlijke benadering en injecteert met chirurgische precisie.

Imme is getrouwd en moeder van 3 jonge meiden. In haar vrije tijd houdt zij ervan te fotograferen en te bootcampen. Naast haar werkzaamheden als esthetisch arts geeft zij les aan de TU Delft.

 

Dena de Block

Cosmetisch arts KNMG BIG-nummer: 99917406901 Lid van de NVCG

Met inmiddels 9 jaar ervaring is Dena de Block een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG. Na het behalen van haar Artsexamen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij allereerst ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdeling Dermatolgie maar omdat haar passie vooral bij de cosmetiek ligt is ze zich in 2015 gaan specialiseren op het gebied van de cosmetische geneeskunde . In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan waardoor ze een sterk gevoel voor esthetiek heeft ontwikkeld.

Dena staat ook bekend om haar eerlijke advies, persoonlijke aandacht en natuurlijke behandel resultaten waarbij er een mooie balans in het gezicht ontstaat. Ze luistert goed naar de wens van de cliënt en zal altijd een zo volledig mogelijk advies geven.

Dena bezoekt voortdurend workshops en congressen in binnen- en buitenland om over de nieuwste behandeltechnieken te beschikken. Ze is lid van de NVCG en heeft de titel Cosmetisch arts KNMG behaald.

Naast haar werk houdt Dena van sociale activiteiten, lekker eten, series kijken en maakt zij graag verre reizen.


WhatsApp