Injectables botox & fillers

”Het is belangrijk goed naar een gezicht te kijken, de mimiek, de uitstraling. Ik streef altijd naar een natuurlijk resultaat. Het gaat er om dat je de mooiste versie van jezelf bent en blijft!”

Botox

 

Een boze frons, kraaienpootjes, hoofdpijn, of een wenkbrauwlift nodig? Botox is de oplossing. Deze toxine ontspant de spieren in het  gelaat en werkt tussen de 3 en 6 maanden.  In de juiste dosering blijft het resultaat heel natuurlijk en behoud je voldoende mimiek. Bij de eerste behandeling zal de arts jouw optimale dosering botox onderzoeken. Dit kan namelijk per individu verschillen.  

 Uiteindelijk zal de tijd tussen de behandeling oplopen van 3 tot maximaal 5 maanden.
Voor een botoxbehandeling gebruiken wij de merken Azzalure en Dysport vanwege de goede resultaten.
 
Na de behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te gaan sporten. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag  een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.
 

De mooiste versie van jezelf

Het zit hem vaak in de kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gezicht terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag, een optisch verkleinde neus. Allemaal factoren die een prachtig verschil maken.
Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. Cosmetisch arts Kirsten, Ayleen, Dena en Imme buigen de natuur zo om dat je weer blij bent met jezelf. Op een zeer natuurlijke manier. 

Tarieven Botox & fillers

Fillers

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in de jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven. Ook de botstructuur en spieren verliezen volume. Na verloop van tijd beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen en wordt het volumeverlies zichtbaar.
De huidfillers zijn veilig en effectief, bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren.
 
De  resultaten van een behandeling met Stylage zijn langdurig maar niet permanent. Dit geeft jou de vrijheid te kiezen of je de behandeling wenst te herhalen om het effect te behouden.
Het resultaat van een Stylage behandeling kan 6-12 maanden aanhouden en met slechts een herhalingsbehandeling, zo blijkt uit klinisch onderzoek, kan het effect wel 18 maanden aanhouden. 
Het effect en de veiligheid van de Stylage producten zijn in talloze klinische studies bewezen.
 
De daadwerkelijke behandeling duurt zo’n 20 minuten. Je neemt plaats in de behandelstoel. Afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van jouw gevoeligheid, kan ik eerst een verdoving aanbrengen. Na de behandeling kun je, zonder begeleiding, meteen weer naar huis of naar het werk. 
Er kunnen wat zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Een snelle, veilige behandeling waarbij voor mij voorop staat dat jij op je gemak bent.”
 

Wij raden je aan eerst een intake te boeken om je voor de behandeling goed te laten informeren. Een Intake duurt ongeveer 30 minuten en is geheel kosteloos. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden. Bij Skinworks bieden we iedereen na een behandeling een gratis nacontrole aan. Bij de nacontrole evalueren we of de behandeling naar wens is verlopen en of het optimale resultaat is bereikt. Iedere huid reageert anders en om de individuele dosering van de botox en fillers te bepalen is een nacontrole aan te raden, vooral na een eerste behandeling

PROFHILO

Profhilo is een zogenaamd bioremodellerende behandeling die de huid van binnenuit helpt te verstevigen en verstrakken. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur. De 10 injecties stimuleren de productie van collageen en elastine welke de huid verzacht, verstevigt en veerkracht geeft.

De behandeling is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Ook voor mensen die graag preventief te werk gaan is Profhilo uitstekend geschikt

 

Tarieven Fillers:

WhatsApp