Fillers

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in de jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven. Ook de botstructuur en spieren verliezen volume. Na verloop van tijd beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen en wordt het volumeverlies zichtbaar.
De huidfillers zijn veilig en effectief, bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren.
 
De  resultaten van een behandeling met Stylage zijn langdurig maar niet permanent. Dit geeft jou de vrijheid te kiezen of je de behandeling wenst te herhalen om het effect te behouden.
Het resultaat van een Stylage behandeling kan 6-12 maanden aanhouden en met slechts een herhalingsbehandeling, zo blijkt uit klinisch onderzoek, kan het effect wel 18 maanden aanhouden. Voor lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.
Het effect en de veiligheid van de Stylage producten zijn in talloze klinische studies bewezen.
 
De daadwerkelijke behandeling duurt zo’n 20 minuten. Je neemt plaats in de behandelstoel. Afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van jouw gevoeligheid, kan ik eerst een verdoving aanbrengen. Na de behandeling kun je, zonder begeleiding, meteen weer naar huis of naar het werk. 
Er kunnen wat zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Een snelle, veilige behandeling waarbij voor mij voorop staat dat jij op je gemak bent.”
 
Wij raden je aan eerst een intake te boeken om je voor de behandeling goed te laten informeren. Een Intake duurt ongeveer 30 minuten en is geheel kosteloos. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

Tarieven Fillers:

WhatsApp