Botox

 
Botox blokkeert tijdelijk het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spieren in de huid en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.
Het duurt ongeveer 3-7 dagen totdat het maximaal effect geeft, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen toe. Een behandeling moet in eerste instantie elke 3 maanden herhaald worden.
 
Uiteindelijk zal de tijd tussen de behandeling oplopen tot ongeveer 4 maanden.
 
Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.
Wij werken met het merk Azzalure/Dysport vanwege de goede resultaten.
 

De mooiste versie van jezelf

Het zit hem vaak in de kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gezicht terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag, een optisch verkleinde neus. Allemaal factoren die een prachtig verschil maken.
Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. Onze Cosmetisch artsen buigen de natuur zo om dat je weer blij bent met jezelf. Op een zeer natuurlijke manier. 

Tarieven Botox & fillers

WhatsApp