Healthy skin happy you

Heb je last van vroegtijdige veroudering, rimpels, acne, pigmentvlekken, rosacea, overbeharing of een ander huidprobleem? Kijk je soms in de spiegel en denk je “dat zou ik toch anders willen”. SKINWORKS is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het geven van behandelingen op top niveau. Door te luisteren naar  jouw wensen en het analyseren van de huid, komen we samen tot een passend behandelplan.

meet&treet

 
Reinigen, dieptereiniging d.m.v hydrodermabrasie i.c.m glycolzuur, waxen/epileren wenkbrauwen, insluizen van 3 ml actieve werkstoffen (ultrasound), massage, collageen lamp (ELT), dag-/nachtcrème.
 

Voor het eerst een behandeling boeken bij Skinworks? Kies dan voor de Meet&Treat. Jij maakt kennis met de huidspecialist en wij maken kennis met jouw huid. Samen bespreken we jouw wensen en hoe we deze kunnen realiseren. Je ontvangt een huidscan met behandelplan en productadvies op maat voor jouw thuisroutine. We laten je huid natuurlijk ook direct kennis maken met de producten. Tijdens deze behandeling krijgt je huid een powercleanse met onze hydrodermabrasie, we sluizen mooie werkstoffen in met de ultrasound en we laten je heerlijk genieten onder onze E.L.T collageenlamp. Zo ontvang je alvast een kleine impressie. Zien we je snel?

De Meet&Treat duurt ± 75 minuten en kost €125,-

 

HydroRepair

 
Reinigen, dieptereiniging d.m.v hydrodermabrasie i.c.m glycolzuur, peeling, uitreinigen (extracties), waxen/epileren wenkbrauwen, serum, massage, alginaat pakking, dag/nachtcrème.
 
Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €119,50
 
Wij passen de behandeling aan op jouw huidtype en huidconditie.
 
Skintip: Wil je het resultaat van de behandeling verdubbelen? Voeg dan de Collageen Lamp (ELT) toe aan je behandeling (€25,00)
 
Skintip: Hoewel je na 1 behandeling al een prachtig resultaat zult ervaren, raden wij voor een optimaal resultaat deze behandeling in een kuurverband aan.
 
5 behandelingen in 10 weken €500,00 + 20% korting op een geselecteerd aantal producten.
 

Lift, f irm & Glow

 
Reinigen, dieptereiniging d.m.v hydrodermabrasie i.c.m glycolzuur, peeling, uitreinigen (extracties), waxen/epileren wenkbrauwen, insluizen van 6 ml actieve werkstoffen (ultrasound) of RF lifting, massage, collageen lamp (ELT), dag-/nachtcrème.
 
Ideale behandeling om je huid een boost te geven. Verhoogt het hydratatieniveau aanzienlijk en werkt effectief op fijne lijntjes en rimpels. Direct resultaat na 1 behandeling.
 
Deze behandeling duurt 65 minuten en kost €159,50
 
kuur: 5 behandelingen in 10 weken €750,00 +
10% korting op een geselecteerd aantal producten.
 
Wij passen de behandeling aan op jouw huidtype en huidconditie.
Misschien leuk om te weten: De Lift, Firm & Glow is onze meest geboekte behandeling.
 
 

MICRONEEDLING

Reinigen, dieptereiniging, microneedling i.c.m. 5 ml C-prof cocktail, 15%vitamine C i.c.m. ferulinezuur serum, crystal fiber mask, dag/nachtverzorging.
 
Deze behandeling duurt 30/45 minuten
 
Gezicht €135,00
Gezicht & hals €150,00
Gezicht & hals i.c.m. een mesopeeling €169,50
 
Kuur van 3 behandelingen, 1 behandeling per maand €375,00 of €450,00
 
Microneedling is zeer geschikt als je last hebt van:
 • Littekens door bijvoorbeeld acne 
 • Een door de zon beschadigde huid
 • Een zwangerschapsmasker, ook wel melasma genoemd
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Hyperpigmentatie
 • Grove poriën
 • Dubbele kin
 • Vochtarme huid/ droogte lijnen
 

Jeugdbehandeling

Reiniging i.c.m. cavitatie, dieptereiniging d.m.v hydrodermabrasie i.c.m hydrogen water, uitreinigen (extracties), masker, dag-/nachtcrème..
 
Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €59,50
 
Bij deze tiener behandeling staat het reinigen en kalmeren van de huid centraal. D.m.v een intake gesprek alvorens de behandeling proberen wij de oorzaak te achterhalen van de eventuele onrust in de huid. Vaak ligt de oorzaak bij de voeding en een verkeerde skincare routine. Wij kunnen je hier heel goed bij helpen!
 
Deze behandeling is te boeken tot 21 jaar.
 

Kruidenpeeling

Reiniging, peptide tonic, massage, bio kruidenpeeling, bio cellulose masker, collageen lamp (ELT), cellulair gel, peptide serum, dag/nachtcrème.

Bij deze behandeling werken we met een peeling op basis van Kruiden. De krachtige peeling bestaat onder andere uit een mix van kruiden, algen en zeewier. Afhankelijk van de conditie van de huid kunnen we bepalen welk percentage aan actieve ingrediënten we kunnen gebruiken tijdens de behandeling. Na deze behandeling is de huid jonger, steviger, frisser en gelijkmatiger van tint. 

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €99,50

Kuur van 3 behandelingen in 10 dagen €299,00

TCA Peeling

Reiniging, voorbereiding peeling, TCA peeling, crystal fiber mask, ELT collageen lamp (3 dagen na de behandeling) huidherstellende crème, SPF crème

TCA peeling is een medische peeling. Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende de  sterktes. Dit hangt onder andere af van de conditie van de huid en het doel van de peeling. TCA Peeling is een behandeling om de algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. TCA peeling is uitermate geschikt om de structuur van een door de zon beschadigde huid te verbeteren. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Ook een huid met een grovere structuur of (acne)littekens zullen resultaatgericht worden aangepakt. Al na één behandeling is het resultaat van de TCA peeling zichtbaar. Afhankelijk van de sterkte wordt één behandeling tot een kuur van 3 peelings geadviseerd. 3 dagen na de behandeling plannen we een nacontrole behandeling in.

Indicaties voor TCA peeling

 • Huidverjonging
 • Fijne lijntjes/rimpels
 • Grove poriën
 • Doffe en vale huid
 • Acne-littekens
 • Zonbeschadigde huid (actinische keratose)
 • Hyperpigmentatie (melasma)
 • Lentigine (pigmentvlekken)
 • Post-inflammatoire hyperpigmentatie (ontstaat vaak na een trauma).

 

Behandeling

Voor een optimaal resultaat is het raadzaam je huid enkele weken voor de behandeling thuis voor te bereiden met de peel booster. Dit verbetert de doorlaatbaarheid van de huid en bereid de huid voor waardoor de behandeling effectiever is en sneller zal herstellen.

Voor de behandeling wordt de omliggende gezonde huid beschermd met een laagje beschermende crème; denk hierbij aan de lippen, wenbrauwen en ooghoeken. De TCA peeling wordt aangebracht met 1 grote of 2 kleine wattentips. Er wordt laagje voor laagje vloeistof aangebracht op de huid. Tussen het aanbrengen van de laagjes zitten ongeveer 5 minuten. Er wordt gewerkt met TCA van het merk Mesoestetic. Gemiddeld worden 2 tot 4 lagen TCA aangebracht, elke laag voelt steeds iets branderiger, hoewel die branderigheid na enkele minuten weer vermindert. Het aantal lagen en percentage van de TCA peeling verschilt per indicatie en per huidtype.

Vaak is het eindpunt van de behandeling het wit verkleuren van de huid; dit verschijnsel is normaal en wordt ‘frosting’ genoemd. Het wit worden verdwijnt na enkele uren waarna er langzamerhand een bruingeel korstje ontstaat.

 

Downtime

De genezingsduur in het gezicht ligt tussen de 7 en 12 dagen. Na de behandeling begint de huid na ongeveer 72 uur te ‘vervellen’. Wanneer deze velletjes de huid verlaten, komt er een zachtroze huid tevoorschijn die nog enkele dagen de tijd nodig heeft voordat zij haar eigen kleur weer terug heeft.

De huid is de eerste week na de behandeling extra kwetsbaar. Daarom raden wij aan onze geadviseerde naverzorgingsproducten te gebruiken. Je ontvangt een leuke korting op deze producten.

Het is raadzaam ten allen tijde, maar zeker tot 6 weken na de behandeling een mesoprotection crème (SPF) te gebruiken.

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €126,50 
 
Een kuur van 3 behandelingen in 3 maanden €379,50 + 10% korting op 3 geselecteerde producten

mesoéclat

 
Reiniging, dieptereiniging, peeling, ampoules, crystal fiber mask, massage, ELT Collageenlamp, huidherstellende crème, SPF crème.
Het gezicht, hals, decolleté en handen worden behandeld.
 
Deze behandeling duurt 45/60 minuten en kost €159,50 
 
Kies deze behandeling als je wilt werken aan:
 
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Verstevigen van de huid
 • Nieuwe opbouw van collageen en elastine
 • Voortijdige huidveroudering
 
De mesoéclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme in de huid te activeren. Door deze behandeling wordt de celvernieuwing in de huid gestimuleerd, waardoor de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terug krijgt. De huid zal weer in staat zijn tegen de verschillende huidverouderingsfactoren te strijden. De mesoéclat wordt wereldwijd toegepast en is heel populair onder de sterren. Zo is mesoéclat de favoriete behandeling van Jennifer Aniston.
 
5 behandelingen in 10 weken €595,00
Incl. Mesoéclat cream t.w.v €167,50

acneone

Reiniging, azelan peeling, uitreinigen (extracties), masker i.c.m. schouder nek massage, collageen lamp (ELT), dag/nachtcrème, 30 tabletten skin clear voor thuis.

Kies deze behandeling als je last hebt van acne, samen gaan we werken aan een egale huid zonder ontstekingen.

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €126,50

clean&go

Reinigen, dieptereiniging d.m.v hydrodermabrasie, uitreinigen (extracties), pure renewing mask, dag/nachtcrème.
 
De perfecte ‘tussendoor’ behandeling om je huid effectief te laten reinigen.
 
Deze behandeling duurt 35 minuten en kost €57,50
 
 
 

cosmelan

Deze behandeling is op dit moment de beste depigmentatie behandeling op de markt en geschikt voor alle huidtypes. We halen al het pigment van diep in de huid omhoog en ruimen het op. Een mooie bijkomstigheid bij dit traject is dat deze behandeling ook een anti-aging effect geeft en de huid strakker maakt. We starten het traject met een voorbereidende peeling en bij een 2e afspraak brengen we het Cosmelan 1 masker aan. Met dit masker ga je naar huis en zul je zelf na de verstreken tijd van 8 tot 12 uur verwijderen. Daarnaast ondersteun je de behandeling door het dagelijks gebruik van de Cosmelan 2-crème. Deze crème gebruik je in de eerste maand na de behandeling 3x per dag, de 2e en 3e maand na de behandeling 2x per dag en de 4e 5e en 6e maand na de behandeling 1x per dag (in de avond). Binnen 1 maand zal melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk vermindert zijn. Het hele traject neemt 6 maanden in beslag. Voor effectief resultaat van deze behandeling is het belangrijk het traject af te maken.
 
De 2 behandelingen incl 5 full size producten voor thuis kost €780,00
 
3 weken na de tweede behandeling plannen we een controle afspraak in.
 
Na de 2e behandeling kan de huid rood worden en/of gaan vervellen.
Tijdens de behandeling maken wij gebruik van verschillende geavanceerde apparatuur. Met de serum infusion spray zijn wij in staat de huid optimaal te hydrateren. Dit doen wij met hoog en laag moleculair hyaluronzuur om zowel de oppervlakte als diepere huidlagen te voorzien van de nodige dosis vocht.
Dankzij de innovatie lichttechnologie van de E.L.T Collageenlamp wordt de huid nieuw leven in geblazen. De fibroblasten worden gesimuleerd collageen en elastine aan te maken, de poriën worden zichtbaar fijner en de huid voelt na 1 behandeling al een stuk zachter aan. Geeft de huid een enorme glow!
De ultrasound is een behandelmethode die wij inzetten om ingrediënten naar de dieper gelegen huidlagen te sluizen. zo kunnen de cellen optimaal worden gevoed.

Soms wil je gewoon even helemaal niks, weg van alles. Genieten van een ontspannings- of juist een stevige massage, op onze ultra zachte wellnessbank met verwarming, is dan een goede keuze. Ook dat is mogelijk bij SKINWORKS.

Enkele ervaringen van clienten

WhatsApp