Healthy skin happy you

Heb je last van vroegtijdige veroudering, rimpels, acne, pigmentvlekken, rosacea, overbeharing of een ander huidprobleem? Kijk je soms in de spiegel en denk je “dat zou ik toch anders willen”. SKINWORKS is al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het geven van behandelingen op top niveau. Door te luisteren naar  jouw wensen en het analyseren van de huid, komen we samen tot een passend behandelplan.

Anti - Aging

oorzaken van huidveroudering

Deze 3 biochemische processen zijn de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering:

  • Vrije radicalen (Reactive Oxygen Species (ROS)).
  • Activering van enzymen die zorgen voor wondheling (Matrix Metalloproteinases (MMPs)).
  • Versuikering (Advanced Glycation End-products (AGEs)).

onze oplossing tegen huidveroudering

Omdat door wetenschappelijk onderzoek nu meer bekend is over deze processen, zijn wij nog beter in staat een huidbehandeling aan te passen op jouw huid-type/conditie. We geloven niet in anti-rimpel-producten, maar in het aanpakken van de oorzaak van huidveroudering: het aanpakken van de drie processen die huidveroudering veroorzaken

Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek. 

Naar boven ↑

Door interne en externe factoren, zoals roken, stress en teveel blootstelling aan UV-stralen, kan de groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren.
Activeren van de enzymen die zorgen voor wondheling, deze enzymen worden ons hele leven geactiveerd bij wondheling.
We consumeren tegenwoordig wel 40% meer geraffineerde suikers dan vroeger. Door het gebruik van suikers in je dagelijks voedingspatroon te reduceren behoud je langer een gezonde huid.

Injectables (botox en Fillers) by dokter robin

De mooiste versie van jezelf!

Soms kan een kleine verandering al een groot effect hebben.
De frons(rimpel??) tot rust brengen of de rimpels in het gezicht net wat zachter maken, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Factoren die net dat ene verschil kunnen maken, met de juiste benadering, kennis en kunde is veel mogelijk. Wij geven je graag een persoonlijk advies tijdens een consult om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Gracieus ouder worden is ons doel. Zonder dat iemand ziet dat je “iets” hebt laten doen. 

”Het is belangrijk goed naar een gezicht te kijken, de mimiek, de uitstraling. Ik streef altijd naar een natuurlijk resultaat. Het gaat er om dat je de mooiste versie van jezelf bent en blijft!”

Dokter Robin Ernsting studeerde geneeskunde in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat-en cosmetische chirurgie van het AMC in 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist (onder BIG nummer 59044586801) Sinds 2003 is zijn bestaande interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in de richting van injectables, hij heeft diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en past zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn clienten. 

”Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit  vak mag uitoefenen, met veilige en professionele producten die mij ondersteunen in het creeëren.” 

Naar boven 

De resultaten van dokter Robin blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt.

Botox

Steeds wanneer u lacht, fronst, zich concentreert of uw ogen half dichtknijpt, trekken uw gezichtsspieren zich samen waardoor rimpels en lijntjes ontstaan.

Fillers

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in onze jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven.

Peelings

ASA PEEL

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat.

Een fruitzuurbehandeling werkt als volgt:

• Schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af.
• Versnelt de celdeling.
• Verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag.
• Pigmentvlekken worden minder zichtbaar.
• Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar.
• Verhoogt de collageen- en elastineproductie.
• Stimuleert de energietoevoer van de huid.

Wat maakt de ASA Peel zo bijzonder?

Door de werkstof Nicotinamide wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, deze zorgt voor een opwarming van de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken.
Salicylzuur en fruitzuren: Het salicylzuur werkt talgoplossend en de fruitzuren hebben een diepere peelende werking waardoor de huid ontvankelijker is voor alle andere werkstoffen.

Dit is een van de peelings uit ons assortiment. Aan de hand van het behandelplan kijken we samen welke peeling het best bij jouw huid past.

Naar boven ↑

Wanneer je stil ligt krijg je het vaak koud of last van je rug. Daarom hebben wij (als enige in de Benelux) een ultra soft topping op onze wellnessbank en stoelverwarming. Dè stoel waar je niet op maar in ligt.
Door de werkstof Nicotinamide wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, deze zorgt voor een opwarming van de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken.
Salicylzuur en fruitzuren: Het salicylzuur werkt talgoplossend en de fruitzuren hebben een diepere peelende werking waardoor de huid ontvankelijker is voor alle andere werkstoffen.

Specials

Skinshooter

Een modern esthetisch apparaat voor de beste huidverbeterende resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schieten” op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn, zonder steken, naalden of injectie.

Naaldloze Mesotherapie

Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties de huid weer in een optimale conditie te brengen.

Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.

Door een cocktail van 6ml essentiële werkstoffen vitamine A,C,E en hyaluronzuur naar de basaalcellenlaag te sluizen worden rimpels zichtbaar minder en voelt de huid gladder en voller aan. Zichtbaar resultaat al na 1 behandeling.

Deze behandeling kun je boeken onder het kopje SpecialFaceTreatment – SkinShooterTreatment.
(Online-Afspraak maken)

Naar boven↑

 

Skinshooter

Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid "schieten" op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn - zonder steken, naalden of injectie.
Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid "schieten" op een nieuwe manier

Skinshooter

De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Elt - ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT)

Dankzij de innovatie lichttechnologie van de ELT wordt de huid nieuw leven in geblazen. Rimpeltjes worden aanzienlijk minder, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Het enige wat jij hoeft te doen is: Enjoy the light and relax!

De ELT is inzetbaar na iedere gewenste behandeling en duurt 15 minuten.

BEWEZEN WERKING:

Directe resultaten

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning


Resultaten op lange termijn, kuurverband

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld.
  • Vermindering van rimpels in gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
 

Naar boven ↑

Zink is een essentieel mineraal voor een gezonde huid. Je lichaam is niet in staat dit mineraal op te slaan. Zorg er dus voor dat je dagelijks genoeg binnen krijgt. Bijvoorbeeld in schaal-en/of schelpdieren zoals oesters.
Een zichtbaar verbetert huidbeeld en huidgevoel, een minder rode huid en een verbeterde collageengehalte in de huid.
In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

BROWS ON FLEEK

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze definiëren je gezichtsuitdrukking, waardoor je er scherper, zachter of soms juist strenger uitziet. Logisch ook dat onze wenkbrauwspecialist het belangrijk vindt veel aandacht te besteden aan het epileren, vormen en kleuren van jouw wenkbrauwen. Wij streven naar de perfecte wenkbrauw.

Onze wenkbrauwen zijn ‘custom made’, we kijken naar de natuurlijke vorm en perfectioneren je eigen wenkbrauw zonder malletje of stencil. Op basis van die vorm worden je wenkbrauwen geëpileerd, gewaxt, geharst of met een schaartje bijgewerkt en gekleurd in een kleur die perfect past bij jouw haar- en huidskleur.

Naar boven↑

Onze wenkbrauwen zijn 'custom made', we kijken naar de natuurlijke vorm en perfectioneren je eigen wenkbrauw zonder malletje of stencil.
Great eyebrows don’t happen by chance. They happen by appointment.
Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze definiëren je gezichtsuitdrukking, waardoor je er scherper, zachter of soms juist strenger uitziet.

Wax-Works

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharings methodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld vier tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Hoe vaker je harst hoe langer de haartjes weg blijven. Harsen is mogelijk in het gezicht, benen, armen, bikinilijn, borst, buik en rug. 

Naar boven ↑

Harsen is het verwijderen van overtollig lichaamshaar dmv. hars of wax.
Wil je in de zomer mooie gladde benen of een bikinilijn zonder haartjes of irritatie? Begin dan in maart al met je harsbehandeling.
De aangegroeide haartjes hebben een zachte haarpunt, zodat je, in tegenstelling tot bv. scheren geen harde stoppels hebt.

Pedicure

Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging, of je nu veel of weinig loopt. Vaak staan we er niet bij stil dat het hele gewicht van ons lichaam op de voeten neerkomt. Als de voeten dan protesteren, wordt vaak ongemerkt de houding veranderd om de voeten te ontzien. Mede daardoor kunnen er klachten ontstaan aan knieën, heupen, rug en nek. Het is daarom belangrijk om voeten de verzorging te geven die ze nodig hebben.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de diabetische voet. Deze patiënten hebben vaak een verminderd gevoel in de voeten. Hierdoor worden beschadigingen niet snel opgemerkt, wat ernstige problemen tot gevolg kan hebben. Behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hier vooraf even naar. 

Naar boven ↑

Behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hier vooraf even naar.
Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de diabetische voet. Deze patiënten hebben vaak een verminderd gevoel in de voeten. Hierdoor worden beschadigingen niet snel opgemerkt, wat ernstige problemen tot gevolg kan hebben.
Naast de "normale" bezigheden zoals: eelt en likdoorns verwijderen en ingroeiende nagels losmaken enz., geven we ook advies over de verzorging van de voeten.

Soms wil je gewoon even helemaal niks, weg van alles. Genieten van een ontspannings- of juist een stevige massage, op onze ultra zachte wellnessbank met verwarming, is dan een goede keuze. Ook dat is mogelijk bij SKINWORKS.

Enkele ervaringen van clienten